Каталог обоев лилового, пурпурного, фиолетового и сиреневого цвета

Каталог обоев лилового, пурпурного, фиолетового и сиреневого цвета

Каталог Бузкова фіолетовіх и ліловіх шпалерВінілові шпалери з Бузкова и фіолетовімі кружальцяВінілові шпалери з тонкими Бузкова и металік смужкаОднотонні темно бузкові шпалериПаперові еко шпалери з тонкими хвілястімі смужка Бузкова кольоруКаталог обоев лилового, пурпурного, фиолетового и сиреневого цвета - фото pic_8d728e4ebc486e69787d4c09f5821a1d_1920x9000_1.pngКаталог обоев лилового, пурпурного, фиолетового и сиреневого цвета - фото pic_5be59e534ef3b74_1920x9000_1.jpgФактурні вінілові шпалери з Бузкова и Баклажани відтінку квітамиФактурні вінілові шпалери насіченого баклажанового кольору з сріблястімі мазкамиОднотонні фактурні вінілові шпалери молочного відтінку з сріблястімі мазками ,Бамбукові шпалери з квітами сакури аметистового кольоруОднотонні бамбукові шпалери фіолетового кольоруЗносостійкі вінілові шпалери з Бузкова ромбами на сірому тлі

Каталог обоев лилового, пурпурного, фиолетового и сиреневого цвета - фото pic_9fa355f08a3dec4_1920x9000_1.jpgБамбукові шпалери з великими фіолетовімі квітамиОднотонні бамбукові шпалери білосніжного кольоруКаталог обоев лилового, пурпурного, фиолетового и сиреневого цвета - фото pic_aa8686f5a28ee96b527c344345b00083_1920x9000_1.pngКаталог обоев лилового, пурпурного, фиолетового и сиреневого цвета - фото pic_985fa8dc7818b1b_1920x9000_1.jpgШпалери з великими бузковими квітами на молочному тліОднотонні темно бузкові шпалери з вінілової поверхнеюМиються вінілові шпалери однотонного молочного кольоруСірі вінілові шпалери з сріблястими борозенкамиКаталог обоев лилового, пурпурного, фиолетового и сиреневого цвета - фото pic_adaaf82d337ee13_1920x9000_1.jpgБамбукові шпалери з баклажановим візерунком гілка дереваБамбукові шпалери з широкою баклажанового кольору смугоюОднотонні дуже світлі шпалери шпалери з бузковим відтінкомОднотонні вінілові шпалери темного баклажанового кольоруПаперові екологічні шпалери в дитячу кімнату з їжачкамі

Вібрато и купити шпалери для стін Бузкова, фіолетового, баклажанів, лілового, пурпурного и аметистового кольору за ціною від 245 грн. за рулон Ви можете в цьом каталозі з фото в інтер'єрі. Інтер'єр в такий палітрі часто вважають за краще творчі і емоційні натури. Вважається, що він "надихає". Через неоднозначного впливу його на психіку, не варто клеїти такі шпалери в дитячу кімнату. 

Издревле люди наделяли магическими свойствами палитру различных оттенков фиолетового. Ореол таинственности и загадочности мы подсознательно ощущаем в этом цвете. Вспомните, какой цвет чаще всего преобладал в одежде колдунов и магов из детских книг?

Такие свойства его неслучайны. Ведь фиолетовый рожден двумя сильными родителями с противоположной энергетикой. Страстность и огненность красного, как бы гасится невозмутимостью синего. И эти энергии находятся в состоянии сдержанного и скрытого противостояния. Поэтому фиолетовый и воспринимается как загадочный, и обладающий скрытыми свойствами.

Фиолетовые и сиреневые детские обои.

Целесообразность фиолетового цвета в спальне ребенка весьма спорный вопрос. Считается что фиолетовая детская стимулирует творческие способности, полет фантазии, развивает воображение и образное мышление. Одновременно может способствовать появлению у детей таких качеств как рассеянность и излишняя впечатлительность. На взгляд специалистов, если и применять фиолетовый в детской комнате, то ограничено и очень светлых тонов, ближе к сиреневому.