Каталог желтых и оранжевых обоев

Каталог желтых и оранжевых обоев

Вибрати про ої для стін жовтого кольору можна в каталозі з фотографіями їх в інтер спальні, вітальні і залу, кухні, дитячої, коридору та вітальні, кімнати підлітка. Ціна одного рулону від 275 до 800 грн. Жовтий і помаранчевий наповнені енергією.

Каталог жовтих і помаранчевих шпалер для стінКаталог желтых и оранжевых обоев - фото pic_51dcd7d9cb28534da8bf0458273d219b_1920x9000_1.pngМиються вінілові 3д шпалери жовтого кольору з абстрактними квадратамиЗносостійкі однотонні яскраво жовті шпалери з гладкою поверхнеюВінілові шпалери з яскраво жовтими і сірими зигзагамиШпалери в вертикальну помаранчеву смужку на білому тліОднотонні яскраво помаранчеві шпалери з зносостійкого миється поверхнеюКаталог желтых и оранжевых обоев - фото pic_4870022c861f4fbf22bd42381276cb7e_1920x9000_1.jpgЗносостійкі вінілові шпалери з жовтими блакитними і сірими ромбамиНемецкие светлые желтые однотонные обои, тисненые под грубую льняную ткань и текстильОднотонні пастельні шпалери з помаранчевим відтінком персикового кольоруОднотонні світлі шпалери теплого пастельного кольоруЗносостійкі вінілові шпалери з жовтими кулямиВінілові абстрактні шпалери з жовтими хвилястими тонкими смужкамиКаталог желтых и оранжевых обоев - фото pic_0f4161a2a6911f82e598589d84a11d18_1920x9000_1.pngКаталог желтых и оранжевых обоев - фото pic_f9eb2debfdbfd6899097c28d26182626_1920x9000_1.jpgМиються вінілові шпалери з жовтими трикутничкамиОднотонные желтые немецкие обои, горячего тиснения винила на флизелиновой основе, одноцветные пастельного оттенкаБамбукові шпалери з широкою жовтою і білою смугоюСвітло жовті пастельні шпалери під шпакльовану стінуСяючі шпалери з блакитними зірочками на пастельному жовтому фоніОднотонні шпалери приглушеного світло жовтого відтінку на флізеліновій основіБамбукові шпалери з широкою сірою і жовтою смугоюНемецкие обои желтого цвета охры, тисненые под грубую мешковинуЗносостійкі вінілові шпалери в світло жовту і білу смужкоюБамбукові шпалери з тонкої коричневої і салатовой смужкою на світлому фоні з легкої жовтизноюПаперові екологічні шпалери акварель різнокольоровий горошокКаталог желтых и оранжевых обоев - фото pic_969d48b2bcfd57331fc92dac6136c5ab_1920x9000_1.pngКаталог желтых и оранжевых обоев - фото pic_b026f265a90239eecf8107968ee298ed_1920x9000_1.jpgМиються під акварель з жовтою і зеленою смужкоюОднотонні шпалери гірчичного кольору на флізеліновій основіМиються вінілові шпалери зелена і жовта смуга

Каталог желтых и оранжевых обоев - фото pic_018bd93d8ab944c_1920x9000_1.jpgМиються вінілові шпалери з великими жовтими і малиновими квітамиОднотонні вінілові шпалери світлого жовто салатового кольору

Особливості декоративної поверхні. Кольорові шпалер.
Шовкографія. Червоні і бордові.
Імітація рогожки, тканини, текстилю, мішковини.  
  Зелені і салатові.
  Малинові і рожеві.
  Сині, блакитні і бірюзові.
  Сірі.
 Кольорові особливості. Краса вимагає жертв.
 Яркие и бросские оттенки. Коричневые и шоколадные.
 Темные и насыщенные тона. Бежевые и кремовые.
 Светлые и пастельные оттенки. Сиреневые и фиолетовые.

Оранжевый получается при смешивании желтого с базовым красным. В зависимости от количества красного получаются оттенки с различными свойствами: от теплого и жизнерадостного до энергичного апельсинового. Но, в отличие от красного эта энергия не агрессивная, а больше творческая и созидательная. 

Желтый - цвет оптимистов. В цветотерапии его используют для преодоления депрессивных состояний. Солнечный свет наравне с красным и синим является одним из трех базовых. Как и солнце он дарит тепло, радость и позитив. Еще одно его замечательное свойство - это способность стимулировать определенные доли мозга, отвечающие за интеллектуальную деятельность и память.

Этот факт важно учитывать при проектировании дизайна рабочего места подростка - школьника. Апельсиновый оттенок подсознательно ассоциируется с напористостью и энтузиазмом. Избыток же оранжевого может привести к эмоциональному истощению и как следствию апатии. Поэтому рекомендуется в интерьере оранжевый применять в качестве акцентов и деталей.

В то же время избыток лимонного нежелателен, и в отдельных случаях как может спровоцировать проявление скрытых расстройств нервной системы. Оттенок переходный к оранжевому называется золотистым, и символизирует богатство и достаток.


Желтые детские обои.

аверное наиболее подходящий цвет для дизайна спальне ребенка (если конечно, он не отличается гиперактивностью) теплый, жизнерадостный и солнечный. По мнению психологов этот он способствует концентрации внимания, стимулирует память и мыслительные процессы. Учебная зона в желтых тонах поможет ребенку в учебе.

Оранжевые обои для детской.

Психологічний ефект оранжевого в дизайні кімнати для дитини близький до ефекту червоного, але при цьому проявляється м'якше. Загальновідомий факт, що помаранчевий підвищує апетит. Колір тепла і комфорту буде підвищувати впевненість у собі сором'язливого дитини, стимулювати творчу активність. Використання помаранчевих шпалер в інтер'єрі позбавить малюка від почуття самотності. Як і у випадку з червоним, зайва кількість помаранчевого кольору в дизайні кімнати для дітей небажано, щоб уникнути зайвого емоційного перезбудження.